Stormen konserthus og Sinus presenterer: Sinus Lokalt! Etter en lang periode uten konserter på Sinus, skal vi endelig blåse liv i det lokale kulturlivet igjen med konserter med lokale artister hver fredag i høst.

16.09.202108:57 Eline Christine Aunmo

Sinus Lokalt

Med Sinus lokalt ønsker vi å løfte frem lokale artister, ikke bare ved å gi dem muligheten til å ha en plass å øve, men Sinus skal også være tilgjengelig som konsertarena. På denne måten er vi med på å legge til rette for videre utvikling, slik at vi forhåpentligvis får se de på en scene igjen mange flere ganger i fremtiden.

I høst kan du sjekke ut både helt ferske band du ikke en gang visste du likte, i tillegg til etablerte band og artister vi kjenner godt fra før. Konsertene strekker seg langt i sjangere, og vi kan garantere at du finner konserter for enhver smak. Jazz, rock, visesang, danseband, electronica – til og med den helt nye sjangeren akustisk svartmetall!

Blaakraft åpner årets konsertserie fredag 17. september. De tar med seg noe så vanvittig som avant garde punk-metall som møter elektronikk og blir blues! Dette må rett og slett oppleves. 

Høsten 2021 med Sinus Lokalt 

17. september: Blaakraft 

15. oktober: Emilie Thømt 

27. oktober: Nagel

Vi tar smittevern og myndighetenes retningslinjer på alvor. Vi setter opp kafémøblering i salen, og har kun et begrenset antall billetter til salgs. Det vil si at du må være raskt ute hvis du skal sikre deg billetter til din nye, lokale favorittartist.

Velkommen til Sinus!

, click to open in lightbox