Verdenskjent stjerne med eget kammerorkester til Stormen

24. Mai kan du gå sommeren i møte med en av verdens ledende fiolinister, Gidon Kremer og det virtuose Kremerata Baltica. Konserten er en del av serien vår, "Stjerner i Stormen", og blir sesongens store avslutning. 

12.05.202209:59 Frida Bringslimark

Ikke gå glipp av Kremerata Balticas eneste konsert i Norge - og ikke minst deres lekne tilnærming til klassisk musikk gjennom skuespill:

Klovn møter klassisk

Ikke alle klassiske stjerner har med seg klovn i forestillingen sin. Det er to verdener som møtes når stjernen Gidon Kremer kommer til Stormen Konserthus med sitt Kremerata Baltica orkester. Her skal nemlig musikk blandes med den abstrakte verden av klovneri og kommer sammen i et lyrisk og poetisk skuespill.

Orkesteret er kjent for sin visuelle og musikalske lekenhet og har blitt en publikumsfavoritt. Kremer selv er fasinert av blandingen av ulike felt og sjangre. - The field of music and the field of mime, often these fields meet – the musicians become actors and the clowns become a physical manifestation of music.

Kremerata Balticas historie er svært spesiell og er aktualisert av dagens hendelser i Europa. Orkesteret ble nemlig dannet som i etterdønningene av murens fall og frigjøringen av de baltiske landene. Kremer valgte unge og entusiastiske musikere til orkesteret og de er kjent for sin kreative programmering. Så her kan man forvente en utradisjonell og kraftfull og rett og slett nydelig opplevelse med en mester på sitt felt.

Vi gleder oss i hvert fall!

Sikre deg billett til deres eneste forestilling i Norge her