For arrangører

Konserthuset er et topp moderne kulturbygg sentralt plassert i Bodø sentrum. Med fire saler i forskjellig størrelse og utforming, lyse og lett tilgjengelige foajéområder, og medarbeidere som innehar høy kompetanse, er Stormen Konserthus stedet for deg som skal arrangere kulturarrangement.

05.06.201912:25 Synne Marie Tømmerberg

For bookinghenvendelser: booking@stormen.no 

Du kan lese mer om de forskjellige salene HER, samt se husets tekniske spesifikasjoner HER.

-------------

Er du lokal eller regional kultur-utøver? Nå tilbyr vi gratis øvingslokaler til preprod!

Stormen Konserthus er stolte av at vi har så mange dyktige musikere i regionen! Nå ønsker vi å tilrettelegge for lokale og regionale musikere som har behov for teknisk gjennomgang før de skal på turne eller ha konserter.

Dette betyr at artister, band og orkester får låne lokaler i konserthuset i perioder og dager der lokalene ikke er utleid.

Alle salene i konserthuset har sesonger der de brukes mer enn andre perioder. De dagene det er lite aktivitet, ønsker Stormen å tilrettelegge for at musikere fra Nordland skal få prøve ut programmet sitt hos oss før de skal framføre for publikum.

De som skal leie lokalene på disse vilkårene må ordne det meste selv. Bæring og rigging av utstyr må foregå i konserthusets åpningstid. Dersom Stormen skal bidra med ressurser som rigging og teknisk hjelp, vil det bli mot en kostnad. Men med utvidede åpningstider og et mer åpent konserthus, skal forholdene ligge godt til rette for at musikere skal gjennomføre sine pre-produksjoner helt gratis.

Med dette ønsker vi å skape et attraktivt tilbud som gir musikerne muligheter til å representere både Bodø og Nordland på en god måte.

Kontakt direktør Rasmus Adrian på rasmus.adrian@stormen.no for nærmere avtale.