Kulturambulansen

Sliter du med kultursavn? Nå rykker Stormen Konserthus ut med Kulturambulansen.

14.04.202106:56 Eline Christine Aunmo

OBS: Alle timene med Kulturambulansen er nå fullbooket. Men husk – den kan dukke opp hvor som helst i nærheten av deg. 

Ombord finner du byens beste musikalske allmennleger, klare for å stille riktig diagnose, og ikke minst dele ut musikalsk medisin mot kultursavnet – helt gratis.

Bestill Kulturambulansen hjem til deg og din familie, til en venn eller et familiemedlem som trenger litt oppmuntring eller kanskje for å spre litt kulturglede på arbeidsplassen din?

Du bestiller selv hvilken form du vil ha medisinen i – legene byr på alt fra opera, jazz, svensktoppar og allsang, til barnesanger, fransk chanson, dikt og nordnorske viser. 

Kulturambulansen bemannes av Vocal Art, Bodø Rhythm Group og barnas venner Kurt, Kurtine og Ulfert. Les mer om de musikalske allmennlegene under. 

Kulturambulansen tar smittevern på alvor. Alle konserter spilles ute, og med god avstand til publikum. Publikum tar selv ansvar for å holde avstand til hverandre.

Vocal art

Byens eget vokalensemble Vocal Art, rykker ut med kulturambulansen på vegne av Stormen Konserthus.

De musikalske allmennlegene, Karoline Åseng, Soetkin Babtist, Kristian Krokslett & Mikael Rönnberg er klare for å stille den rette diagnosen for deg og dine.

Enten det dreier seg om mangel på romantikk, opera, fest, allsang, nordnorske viser, svensktoppar eller fransk chanson så har vi medisinen! Alt på blå resept!

------

Barnekonsert – Bæ bu bæ bu!

Kulturambulansen rykker ut til barnehager og skoler som kjenner ekstra på kultursavn.

Koronaen har holdt barna borte fra konserthuset; en hel generasjon står i fare for å forsvinne inn i evig fortapelse – en verden uten kulturopplevelser.

Men fortvil ikke, hjelpen er på vei! Kurt, Kurtine og en noe motvillig Ulfert kommer med en stor dose sang, musikk og dans. Med lys på taket, rykker de ut for å redde store og små fra hverdagens grå monotoni.

Kulturambulansen skal sette følelsene i sving, få det til å rykke i dansefoten og gi deg en skikkelig kulturopplevelse!

Men… Hva er egentlig kultur?

I rollene som Kurtine, Kurt og Ulfert møter du Thale Krogtoft, kjent fra poprommet og gjennom mange års arbeid med musikk, barn og ungdom, Petter Unstad, bassist med Kråkesølv og Kari Bremnes + en skikkelig spilloppmaker og Sigurd Lamark, artist og Bodø-legende.

Konserten varer i ca. 20 minutter, og passer best for barn i alderen 3–9 år.

Alle barneforestillingene er fullbooket! 

-------

Bodø Rhythm Group

Stormen biblioteks jazztrio Bodø Rhythm Group og forfatter Mathias Nyhagen Asplund byr deg på premiere, når de viser bibliotekets rykende ferske egenproduksjon i Kulturambulansen 14. mai. Forestillingen er basert på Nyhagens nyutgitte diktsamling "Eins pust", stemningsfullt tonesatt av BRG. 

-------------

Har du spørsmål om Kulturambulansen, send gjerne en mail til maria.kristina.lith@stormen.no 

Bidragsytere: Den kulturelle spaserstokken Bodø og Stormen bibliotek.