Sinus

Sinus er en av de eldste konsertscenene i Norge. I 2014 flyttet Sinus inn til oss, og er et ypperlig lokale til konferanse, selskap og mottakelse for inntil 200 personer.

20.11.201812:50 Anne-Stine Gjervoldstad

Sinus ble etablert i 1983 og er hovedscene og klubbscene for rytmisk musikk i Bodø, samt regional hovedscene for Nordnorsk Jazzsenter.

Etter at Bodøs rytmiske musikklubber Ad Lib Jazzklubb, Bodø Rockeklubb og Bodø Viseklubb hadde arrangert sine konserter på flere forskjellige arenaer rundt i Bodø, kom de fram til at de ville ha et felles sted for å ha sine konserter. Etter forhandlinger med byens utesteder, ble det første Sinus åpnet i kjelleren på Sjøhuset i Sjøgt. 23 i 1983. Her arrangerte de nevnte klubbene sine konserter fram til Sinus ble flyttet til nye lokaler i Storgata 7 i 1992. I november 2014 flyttet Sinus til sine nåværende lokaler i nye Stormen Konserthus.

Sinus er i dag en av landets eldste steder med kontinuerlig drift av rytmisk musikk, og har hatt konserter med de fleste artistene som har turnert i Norge. I januar 2009 ble den administrative driften av Sinus lagt under Bodø Kulturhus KF, nå Stormen Konserthus.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Stormen Konserthus sin kombinasjon av saler, lokaler og foajéområder skaper ideelle rammer for bedriftsarrangementer i alle størrelser og former. Felles for dem alle er knirkefri logistikk, smidig avvikling og eksklusive rammer i et spennende og annerledes hus.

Kontakt eventleder Erlend Fransplass på epost erlend.fransplass@stormen.no for mer informasjon angående priser og tilgjengelighet.