L

HVA ØNSKER DU Å SE?

w

Ledige stillinger

05.07.201814:48 Benedicte Kilvær Eilertsen

Stormen Konserthus er et topp moderne kulturbygg sentralt plassert i Bodø sentrum. Vårt mål er å være en møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og formidlingsarena for kunst og kultur av ypperste klasse. Vi har fire saler i forskjellig størrelse og utforming, lyse og lett tilgjengelige foajéområder, og medarbeidere som innehar høy kompetanse. Stormen Konserthus er stedet, enten du skal arrangere konserter, forestillinger, møter eller konferanser. Stormen skal være til nytte og glede for landsdelens befolkning, og samtidig en levende og stilskapende arena i Skandinavia.

-------------

Stormen konserthus har ledig stilling i 100% fast som scenemester, gjerne med kompetanse innenfor lys. Tiltredelse etter avtale.

Stillingen er underlagt Produksjonsavdeling og vil arbeide tett opp mot øvrig sceneteknisk stab i konserthuset. Stillingen rapporterer til Produksjonssjef. Arbeidstid etter oppsatt arbeidsplan i turnus.

Stormen Konserthus KF holder høy teknisk standard, og har topp moderne teknologi. Det er en storsal med ca. 930 seter, en liten sal med 240 seter i teleskoptribune og en rytmisk scene (Sinus) med plass til 460 besøkende.

Søknadsfrist er 15. mars 2020.
Les mer og søk på stillingen HER.

Åpen søknad

Billettskranke:

Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere. Bruk dette søknadsskjemaet for å melde din interesse, så tar vi kontakt.

Søkere må være fylt 18 år.

Søk her!

Åpen søknad

Bar og vertskap:

Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere. Bruk dette søknadsskjemaet for å melde din interesse, så tar vi kontakt.

Søkere må være fylt 18 år.

Søk her!