Solo i Stormen

Veldig nært, men med trygg avstand

24.09.202007:16 Eline Christine Aunmo

Høsten har vært preget av avlysninger av konserter for artister og konsertarrangører over hele landet. Koronasituasjonen setter begrensninger for hvor mange billetter vi kan selge til konsertene våre, og dermed lar konserter i storformat seg ikke gjøre.

Noen konsertarrangører velger å legge arrangementer helt ned eller avlyse på grunn av den vanskelige tiden. I Stormen ønsker vi å fortsette å tilby fantastiske kulturopplevelser, og å unngå at det blir stille i Stormen i høst. Vi har måtte tenke nytt, og derfor har vi nå satt sammen en ny konsertserie – "Solo i Stormen".

Her blir det eksklusive, intime konserter med ledende norske pop- og rockeartister som vi har invitert til Stormen Konserthus. De opptrer enten solo eller i et lite ensemble. Vi gleder oss svært til at Thomas Dybdahl kommer allerede 9.oktober, og de neste månedene kan du også oppleve Bjørn Eidsvåg, Frida Ånnevik og Kristian Kristensen. 

Det selges et begrenset antall billetter til hver konsert, så hvis du trenger en kulturell opplevelse i løpet av denne vanskelige tiden, må du slå til raskt!

Her kan du lese mer om hvordan vi legger rette til trygge opplevelser i Stormen Konserthus. 

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox