Er du interessert i Hiphop og Streetdance? Har du lyst til å trene med Norges beste dansere og pedagoger innenfor sjangeren?

08.06.202211:33 Tone Ingvaldsen

Bodø er en av de heldige byene som ble utvalgt til å gjøre Soul Sessions med oppstart høsten 2022.

Det betyr at flere helger og ukedager, vil du få muligheten til å trene, bli med på battles, og delta på workshops med landets fremste dansere og pedagoger innenfor Streetdance/Hiphop.

For Stormen Konserthus er det viktig å bidra til løft i byens kunst og kulturmiljø. Samtidig ønsker vi å åpne huset for mer aktivitet for barn og unge. 

Vi søker deltakere i alder 13 – 18 år, som brenner for dansen, og har lyst til å delta på dette. Det er begrenset antall plasser, derfor ønsker vi at du skriver noen ord om hvorfor du vil delta på Soul Sessions Community i Bodø.

All trening er gratis. Men det kreves tilstedeværelse, og deltaker forplikter seg til å delta på alle helgetreninger som arrangeres på sitt sted.

Om Soul Sessions Community:

Prosjektet “Soul Sessions Community” (SSC) er et prosjekt støttet av Sparebankstiftelsen DNB med et mål om å engasjere ungdom til å danse mer og være kreative, samt samle og utvikle streetdance-Norge og bygge opp under et lokalt dansemiljø. Dette gjør vi gjennom å invitere deltagere (ungdom mellom 13-18 år) til å delta på danseworkshops + battles på sitt hjemsted, samt sommerleir i Oslo!

Prosjektet blir ledet av styremedlemmer i organisasjonen Soul Sessions Oslo (SSO) i samarbeid med de stedsansvarlige på de lokale prosjektstedene. Stedsansvarlig er deres kontaktperson og følger opp deltagerne.

Les mer om organisasjonen Soul Sessions Oslo og om prosjektet på https://www.soulsessionsoslo.com/soul-sessions-community/

Info om påmelding:

Påmelding sendes på mail til : marianne.vigerust-jensen@stormen.no

Mailen må inneholde:

  • Kontaktopplysninger til deltaker og foresatte.
  • Alder på deltaker.
  • Noen ord om hvorfor du vil delta på Soul Sessions Community

Søknadsfrist : 1. juli 2022

Foreløpig plan: 

Ved tildeling av plass, vil fullstendig plan og informasjon bli sendt på mail.

For spørsmål er det bare å ta kontakt.