Elisabeth er ny økonomisjef

Elisabeth Henriette Hunstad elsker kultur og er en selvproklamert tallnerd. Da er det ikke rart at stillingen som økonomisjef i Stormen Konserthus er drømmejobben.

 

- Dette er veldig stas. Jeg kan ikke tenke meg en bedre kombinasjon enn å få jobbe med økonomi og kultur, sier Elisabeth.

Den nye økonomisjefen kommer fra en stilling som leder for regnskapsteamet i Nobl og har lang erfaring med økonomi og regnskap. Nå ser hun frem til å utvikle seg videre, jobbe mer strategisk og er ikke skremt av de økonomiske utfordringene kulturbransjen og konserthuset er i for tiden. 

- Jeg tror at når man står i slike situasjoner så gir det også muligheter. Enten til å gjøre endringer som er viktige som man kanskje ikke hadde tatt tak i hvis man ikke ble utfordret, eller det kan spisse prioritetene. Jeg har også fått et sterkt inntrykk av det er riktig fokus i konserthuset og de har stått i mange stormer som man har stått rakrygga gjennom. Så jeg har troa på at vi klarer å reise oss etter korona og ta tilbake publikum, spesielt med så mange dyktige folk å spille på, sier hun.

 

Ble nordlending igjen

Elisabeth Hunstad snakker østlandsdialekt og er oppvokst sørpå, men røttene hennes er fra Bodø. Med to bodøværinger til foreldre og en forkjærlighet for nordlendinger var det som å komme hjem da hun flyttet nordover i 2008. 

– Jeg savnet menneskene og jeg er nordlending av lynne, så det var som en hjemkomst, konstaterer hun. 

Etter hvert tok kjærligheten henne til Valnesfjord hvor hun nå er etablert med mann og barn. Til og med foreldrene er på vei tilbake til Bodø.

– Man kan si at det var kjærligheten for landsdelen som fikk meg til å flytte, men det var kjærlighet for mannen min som fikk meg til å bli, forteller hun. 

Foruten kjærlighet til nord er det kulturen som står i forsetet.

– Det er kanskje litt flåsete, men vi pleier å si at vi ikke har maksgrense på kultur i familien vår. Litt satt på spissen, men jeg mener det er så viktig både for det psykiske og for trivsel og glede. Den er viktig når det går bra, men den er ekstra viktig når verdensbildet er slik det er nå. – Vi trenger det positive bidraget som kulturen kan gi.

Elisabeth ser på jobbskiftet som en mulighet til å få kombinere yrket med interesse. Og når det gjelder målsetninger for jobben, så er hun helt tydelig. Hun ser frem til å lære mer om fagområdene til konserthuset og kommunale prosesser. – Målet er å bli sabla god på dette. Her er det store utviklingsmuligheter og jeg mener jeg har mye å bidra med. Jeg gleder meg rett og slett. 

 

Fornøyd direktør

Direktør på Stormen Konserthus Rasmus Adrian er godt fornøyd med å ha fått ny økonomisjef på plass.

– Det har vært en grundig prosess med mange kvalifiserte og gode søkere. Nå har vi landet på Elisabeth som er svært dyktig på økonomiområdet og samtidig har en god personlighet. Vi gleder oss til å få henne om bord. 

Det er mange oppgaver som venter den nye sjefen når hun tiltreder på nyåret skal vi tro direktøren. – Vi står blant annet overfor store utviklingsoppgaver, vi skal se på vår virksomhetsmodell og understøtte Kulturhovedstadsåret. Det er godt å vite at vi har med oss en dyktig økonomisjef når vi skal løse de oppgavene, konstaterer Adrian. 

 

 

Forrige
Forrige

Bodø Rhythm Group går over til konserthuset

Neste
Neste

Nå kan du kjøpe Jazzpass til Bodø Jazz Open i 2023