Gladnyhet! Vi utvider gavekort fra 2022

Det er rekordmange gavekort som står ubenyttet på Stormen Konserthus ved utgangen av fjoråret. Det ønsker vi å gjøre noe med og forlenger dermed fristen på alle gavekort fra 2022.

Fjoråret var et spesielt år med gjenåpning etter korona etter en lang tid med usikkerhet. - Det har vært vanskelig for publikum å delta på kultur de siste årene, med både nedstengning, flytting og avlysninger. Det har ført til at det har tatt tid før folk ikke har fått brukt de fine gavene de har fått. Det har vi forståelse for og ønsker å bidra med å masse gode opplevelser i 2023, sier direktør Rasmus Adrian.

Utvidet gyldighet

Forlengelsen har konserthuset allerede ordnet slik at man ikke trenger å gjøre noe for at gavekortene skal være gyldig. Alle gavekort har nå en ny frist på 30. juni. - Vi har et knallflott program i vår, så det er bare å booke og glede seg. Det er det vi nå endelig kan gjøre, sier Adrian. Ifølge direktøren ble det helt feil å tilgode-skrive så mange ubrukte gavekort etter den situasjonen som man har stått i. - Vi ønsker å bidra til at folk får delta på kultur og får mange gode opplevelser i 2023. Og vi gleder oss til å se fulle saler.

 

Mange valgmuligheter

Forlengelsen har konserthuset allerede ordnet slik at man ikke trenger å gjøre noe for at gavekortene skal være gyldig. Alle gavekort har nå en ny frist på 30. juni.

- Vi har et knallflott program i vår, så det er bare å booke og glede seg. Det er det vi endelig nå kan gjøre. I følge direktøren ble det helt feil å tilgodeskrive så mange ubrukte gavekort etter den situasjonen som man har stått i.

- Vi ønsker å bidra til at folk får delta på kultur og får mange gode opplevelser i 2023. Og vi gleder oss til å se fulle saler.


Vårprogrammet

For de som lurer på hva de skal bruke gavekortet sitt på, så er det er flere flotte høydepunkter innenfor både humor, jazz, teater, rock og klassisk. Blant annet kan du velge mellom Sissel Kyrkjebø, Bellamy Brothers, Concerto Copenhagen, Angelique Kidjo, Virkelig, Kevin Vågenes fra Parterapi og Stormfulle Høyder for å nevne noen.

Forrige
Forrige

Nå kan du få fysisk program rett i postkassa!

Neste
Neste

Bodø Rhythm Group går over til konserthuset