Nå kommer det!

Gled deg! Årets høstprogram kommer nå hjem til din postkasse i uke 34. Det er første gang på flere år konserthuset fulldistribuerer et fullstendig program.

- Nå kan folk få kose seg med en fullstendig overblikk over alt som skjer og kan drømme, planlegge og glede seg ut over høsten, sier Kommunikasjonssjef Tina Andersen.

Konserthuset har fått mange tilbakemeldinger på at folk savnet programmet og ser at tidspunktet er veldig godt for å gjøre dette.

- Vi har kommet oss tilbake etter en pandemi og vi har gjennomgått en stor endring hvor vi har nye tilbud og tilbyr mer aktiv kultur enn tidligere. I tillegg til de kommersielle forestillingene er det nå et variert program med noe for barn og unge, dans og teater, humor og ikke minst gratis- og lavterskeltilbud. Dette er vi stolt av å kunne vise frem. Det blir en rå høst med et skikkelig flott og variert program, sier Andersen.

Posten leverer ut til alle husstander i Bodø og de kommer et sted mellom tirsdag-lørdag i uke 34. Dersom du av en eller annen grunn ikke skulle motta programmet, så er du hjertelig velkommen til å komme innom eller du kan ringe oss, så skal vi hjelpe deg. Programmet vil også ligge rundt på cafér, restauranter og butikker fremover.

En siste oppfordring fra konserthuset om høsten er: Vær tidlig ute å bestille. I pandemien vennet folk seg til at de kunne kjøpe billetter tett opp mot arrangementene. - Det kan man ikke forvente fremover. Vi ser at vi allerede har mye som begynner å bli utsolgt og at de beste setene er tatt, så det er lurt å bestille tidlig.


Forrige
Forrige

Her kan du lese høstprogrammet digitalt

Neste
Neste

Hun skal utvikle konserthusets kommersielle profil