Fem raske om høstprogrammet med Kristine

Koordinator for programavdelingen Kristine Eldorsen er allerede klar for at høstsesongen skal kicke inn på Stormen. Vi har spurt produsenten om hun kan lette litt på sløret om hva folk kan vente seg fremover.

1. Hva skjer på Stormen for tiden?

- Akkurat nå er det 17. mai og Bodø Beat festivalen. Ellers kan jeg avsløre at det jobbes mye med å lande 10-års jubileet i november som straks skal lanseres. Og det blir bra! Jeg har jobbet her litt over en måned, men det føles som jeg har vært her lenge. Det er flotte kollegaer og et fantastisk hus å jobbe i, så jeg storgleder meg til høsten allerede.

2. Hvordan blir høsten på Stormen?

- Det blir MYE! Det blir tettpakket med veldig mye forskjellig. Jeg tror nok du skal finne noe som treffer deg uansett om du tilhører den klassiske verden eller om du liker rock eller humor. Og så kjører vi fortsatt på med alle konseptene våre slik som Lørdag i Stormen, Sinus Nu og Sinus Lokalt blant annet.

3. Hva gleder du deg mest til?

- Personlig gleder jeg meg til å oppleve Stormen smekkfull med artister, folk og opplevelser. Og ikke minst julesesongen som er hektisk, men også magisk. Den tiden har man det jo hektisk på privaten, men kan få den pausen i salen. I selve programmet gleder jeg meg personlig til Eurovision som blir en ekstraordinær hendelse med Bodø som vertsby, og til Dixie bandet "Swing it" som jeg har hørt så mye bra om. Den gjengen og den energien, det kommer til å bli dans her den kvelden for å si det sånn.

4. Er det noen skjulte perler du vil fremheve?

- Ja da vil jeg trekke frem Bo Milly! Hun er en up-and-coming artist som har fanget meg litt, tross for at sjangeren ikke er helt min stil. Her får man muligheten til å oppleve henne på Sinus i en intim setting nå før hun blir enda større. Jeg tror mange vil ha interesse av å få med seg denne konserten.

5. Hva vil du ellers si til folk i Bodø?

- Jeg vil utfordre folk til å gå på noe de ikke ellers går på, for å få en annen opplevelse. Jeg tror at hvis man utfordrer seg litt, så kan man få seg noen fantastiske øyeblikk man ikke hadde sett for seg. Og 10 års jubileet som er laget for folk i Bodø, helt bevisst. Jubileumsuken skal representere alt det vi gjør i dag og det skal være for alle. Jeg gleder meg til å feire Stormen 10 år.

Forrige
Forrige

Demenskoret inntar storsalen

Neste
Neste

Filmsatsing til Stormen-scenen