Inviterer Bodø til jubileumsfest

Stormen Konserthus feirer 10-årsjubileum med en spektakulær Festaften. Direktør Rasmus Adrian møtte publikum personlig under forhåndssalget. 

I dag åpnet Stormen Konserthus billettsalget til sitt store jubileumsshow, Festaften, som skal markere 10 års jubileet. Direktør Rasmus Adrian tok personlig imot de oppmøtte da dørene åpnet klokken 12, hvor han både solgte billetter og delte ut håndskrevne invitasjoner til ivrige publikummere.

Det er en fest for folket i Bodø, så det har vært viktig for oss at billettene er tilgjengelige for alle, sier Adrian med et smil. For direktøren var det et høydepunkt å møte gjestene ansikt til ansikt.

- Det har vært en stor glede å møte våre entusiastiske gjester personlig. Det er for dem vi gjør dette. Nå er det bare å glede seg til festen, med den fantastiske stemningen vi allerede har opplevd i dag, smiler han.

Etter første runde med fysisk billettsalg hadde allerede rundt 150 billetter fått sine eiere. Online-salget startet klokken 13, og forventningene er høye. 

- Det blir spennende å se hvor raskt det går unna. Jeg vil jo anbefale alle å være tidlig ute. Det blir et fantastisk show med flotte artister, forteller Adrian videre.

Store artister og Stormen-reisen

Stormen fyller 10 år den 15. november, og markeringen varer en hel uke med en rekke arrangementer. Høydepunktet er Festaften, hvor kjente navn som Adam Schølberg, Dag Søraas, BaDesken, Maud, Maria Haukaas Mittet, Jørgen Nordeng, Jan Gunnar Hoff og Arktisk Filharmoni vil opptre.

Det blir ikke bare et artistdryss, men folk kan forvente at det fortelles en historie gjennom kunsten og artistene ifølge direktøren. - Denne kvelden handler om folket, om Bodø, om et konserthus som er både elsket og innimellom hatet. Vi skal minnes de årene som har gått, men samtidig løfte nåtiden, og vise hvilke håp og drømmer vi har for fremtiden, sier Adrian med entusiasme.

Dag Søraas skal harselere med Stormen

Konserthuset er klare for å tørre å snakke om fortiden. - Det skal være plass til at vi kan le av oss selv – det får vi hjelp til av Dag Sørås. Han har fått frie tøyler for anledningen, og det knyttes det selvsagt spenning til på huset, sier direktøren. 

Han tror det er god timing for et jubileum nå. Konserthuset har kommet seg gjennom flere kriser og pandemi og er virkelig på et godt sted.

- Av og til er det slik at man må lande og stå støtt før man kan evne å se seg tilbake og tørre å ta i det som var vanskelig. Og det gjør vi nå. Med det håper vi at vi får lagt det bak oss for godt slik at vi kan skue til fremtiden. Hva skal dette flotte huset bety for folket fremover, hvilke funksjoner skal det romme, og hvordan kan vi være viktige i folks liv, sier han.  

Forrige
Forrige

Samler Europa i Bodø med ett felles mål i sikte

Neste
Neste

Derfor må du få med deg Bodø Biennale i år