Mew til Stormen i 2024

Dette er stort! Dette har vi jobbet med i nesten to år, så det er vanvittig godt å ha fått dette fantastiske internasjonale bandet til Bodø, sier produsent Elisabeth Trones Berg.

 Konserten som vil gå av stabelen 15. april 2024 er en del av en eksklusiv turné som innbefatter Stockholm, København, Helsinki, Oslo og Bodø. Det er også en helt spesiell konsert publikum kan forvente, Mew har nemlig med seg Copenhagen Chamber Orchestra. Et unikt prosjekt fra 2022 som vekket så stor begeistring i hjemlandet Danmark at de bestemte seg for å videreføre den felles musikalske reisen til en eksklusiv turné hvor de blant annet skal opptre på berømte Barbican i London..

Elisabeth Trones Berg og Direktør Rasmus Adrian er svært fornøyd med å ha fått dette prosjektet til Bodø. - Denne produksjonen krever et stort konserthus, så det er fantastisk at vi kan få til dette i Bodø.

  • Dette kommer rett og slett til å bli helt uforglemmelig. Mew er kjent for sine fantastiske grandiose konserter med sceneshow og lydbilde som er helt avsindig. De er bare et helt sykt dyktig band og det kommer til å bli knallbra, smiler Berg.

Hun er en av de som har jobbet iherdig for å sikre denne bookingen, noe som direktør Rasmus Adrian er veldig fornøyd med.

  • Det er flott å ha fått på plass denne storsatsingen til 2024 året hvor vi kan bidra med å skape magiske og uforglemmelige opplevelser. Denne konserten vil sette sitt merke, det er jeg helt sikker på, sier han.

Ifølge han er det en stor produksjon involvert, og hele huset er med å bidra for å få dette til.

  • Dette er noe vi legger hjertet vårt i. Vi er selv med å arrangere lys, lyd og er med på produksjonen. Det er et virkelig flott prosjekt som passer veldig godt på Stormen Konserthus.

 

Favorittkonsert

For 20 år siden var Elisabeth selv på Mew konsert og har aldri glemt den. – Det var rett og slett en av de beste konsertopplevelsene jeg har hatt. At de nå kommer hit med orkester og ny dimensjon i lydbilde er noe jeg gleder meg så til, det kommer til å bli helt sjukt, sier hun.

 I dag åpner forhåndssalget for nyhetsbrevmottakere og på torsdag åpnes det ordinære salget. Rasmus Adrian anbefaler alle om å være tidlig ute å sikre seg billetter. – Det blir bare én slik konsert og billettene har blitt revet bort i Helsinki som var først ut på turnéen, forteller han.

Mew er kjent for å være et innovativt og banebrytende band både i Danmark og internasjonalt. Live har de gang på gang brutt med de kjente rammene og skapt nye rom for store musikalske øyeblikk. Bandet har spilt på de fleste store festivaler og hatt turneer alene og sammen med REM over hele verden og vunnet flere priser for sin indie/rock musikk. De har også rekorden for mest publikummere på Roskilde hvor selveste Bruce Springsteen varmet opp for Mew.

Nå kommer bandet med et helt nytt lydbilde. Det symfoniske samarbeidet med Danmarks Underholdningsorkester er ikke bare en feiring av Mews karriere, men også en mulighet for publikum til å bli betatt av samspillet som oppstår når de to orkestrene smelter sammen til én magisk helhet.

- Her er det bare å hive seg rundt å bestille billetter, denne kommer til å bli en av de store øyeblikkene i kulturhovedstadsåret, lover Berg.


Det ordinære salget åpner torsdag 30. november klokken 10.00.

Forrige
Forrige

Nærmer seg rekordår for Stormen konserthus

Neste
Neste

Inviterer ungdommen inn i varmen